Quart de Poblet albergar脿 un curs de monitor d鈥檋andbol del 28 de juny al 20 de juliol

Les instal路lacions esportives de Quart de Poblet albergaran un curs de monitor d’handbol del 28 de juny al 20 de juliol. Els interessats a participar en la formaci贸 poden inscriure’s abans del 25 de juny en la web http://cursosfbmcv.com/.

Les instal路lacions esportives de Quart de Poblet albergaran un curs de monitor d鈥檋andbol del 28 de juny al 20 de juliol. Els interessats a participar en la formaci贸 poden inscriure鈥檚 abans del 25 de juny en la web http://cursosfbmcv.com/.

Durant el mat铆 de hui, el regidor d鈥橢sports de Quart de Poblet, Fran Hidalgo, s鈥檋a reunit amb Juan 脕ngel Perdig贸n, director de l鈥檈scola d鈥檈ntrenadors i director de l鈥櫭爎ea t猫cnica, i Miguel 脕ngel Valero, gerent de la Federaci贸 d鈥橦andbol de la Comunitat Valenciana, per a continuar avan莽ant en la preparaci贸 de la formaci贸.

Aquest curs pret茅n arribar a tota la societat de la nostra localitat que sent passi贸 per l鈥檋andbol, una de les disciplines amb major tradici贸 tant en l鈥櫭爉bit local com auton貌mic.

El regidor Fran Hidalgo ha destacat l鈥檕portunitat que suposa que el curs es desenvolupe a Quart de Poblet: 鈥溍塻 una gran not铆cia per al nostre poble, que amb pas ferm s鈥檈stan convertint en un gran referent de l鈥檋andbol en la Comunitat Valenciana鈥.

鈥淓l treball realitzat des del club s鈥檈st脿 veient reflectit cada temporada, ja que cont铆nuament apareixen nous jugadors que s鈥檈nganxen a l鈥檋andbol鈥, ha postil路lat el regidor, que ha animat a tots al fet que formalitzen la seua inscripci贸 en el curs de monitor per a 鈥済arantir el futur de l鈥檋andbol en les pr貌ximes generacions鈥.