Información resolución 6 de noviembre referente al Deporte Federado

Os facilitamos la comunicación que nos ha hecho llegar la Consellería de Deporte como aclaraciones a las restricciones del 6 de noviembre.

1.- Resolució de 6 de novembre de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública i Correcció d’errors del mateix 6 de novembre

– El punt 1.21 estableix mesures que afecten l’activitat física i esportiva practicada fora de l’àmbit dels Jocs Esportius, del Campionat Autonòmic d’Esport Universitari, de l’esport federat i de l’esport professional.

Així doncs, i pel que us ateny, les noves restriccions allí imposades NO afecten l’esport federat ni els Jocs Esportius.

– El punt 1.22 estableix mesures relatives als esdeveniments esportius, sense cap distinció. En concret, impedeix la presència de públic en esdeveniments, entrenaments i competicions que es celebren tant en instal·lacions com en la via pública.

Per tant, esta mesura SÍ afecta l’esport federat.

2. Decret 16/2020, de 5 de novembre, del President de la Generalitat

Este Decret resol una qüestió d’interés: la mobilitat i el desplaçament d’esportistes, entrenadors, jutges o àrbitres federats per a realitzar activitats esportives federades de competició oficial. Així, s’incorpora com una excepció a la restricció de moviments, tant pel que fa al tancament perimetral de la Comunitat Valenciana (amb la qual cosa es permet el desplaçament a o des d’altres comunitats per a la competició i entrenaments) com al confinament dels municipis d’Elda i Petrer (els únics en esta situació a hores d’ara).

A eixos efectes, el Decret estableix que esta condició s’acreditarà amb la llicència esportiva o un certificat federatiu. Tanmateix, per aquells que s’hagen de desplaçar a altres comunitats autònomes, des de la Direcció General d’Esport recomanem el certificat de la federació espanyola corresponent, com us comunicàrem en la darrera circular

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *