Informaci贸n resoluci贸n 6 de noviembre referente al Deporte Federado

Os facilitamos la comunicaci贸n que nos ha hecho llegar la Conseller铆a de Deporte como aclaraciones a las restricciones del 6 de noviembre.

1.- Resoluci贸 de 6 de novembre de la consellera de Sanitat Universal i Salut P煤blica i Correcci贸 d鈥檈rrors del mateix 6 de novembre

– El punt 1.21 estableix mesures que afecten l鈥檃ctivitat f铆sica i esportiva practicada fora de l鈥櫭爉bit dels Jocs Esportius, del Campionat Auton貌mic d鈥橢sport Universitari, de l鈥檈sport federat i de l鈥檈sport professional.

Aix铆 doncs, i pel que us ateny, les noves restriccions all铆 imposades NO afecten l鈥檈sport federat ni els Jocs Esportius.

– El punt 1.22 estableix mesures relatives als esdeveniments esportius, sense cap distinci贸. En concret, impedeix la pres猫ncia de p煤blic en esdeveniments, entrenaments i competicions que es celebren tant en instal路lacions com en la via p煤blica.

Per tant, esta mesura S脥 afecta l鈥檈sport federat.

2. Decret 16/2020, de 5 de novembre, del President de la Generalitat

Este Decret resol una q眉esti贸 d鈥檌nter茅s: la mobilitat i el despla莽ament d鈥檈sportistes, entrenadors, jutges o 脿rbitres federats per a realitzar activitats esportives federades de competici贸 oficial. Aix铆, s鈥檌ncorpora com una excepci贸 a la restricci贸 de moviments, tant pel que fa al tancament perimetral de la Comunitat Valenciana (amb la qual cosa es permet el despla莽ament a o des d鈥檃ltres comunitats per a la competici贸 i entrenaments) com al confinament dels municipis d鈥橢lda i Petrer (els 煤nics en esta situaci贸 a hores d鈥檃ra).

A eixos efectes, el Decret estableix que esta condici贸 s鈥檃creditar脿 amb la llic猫ncia esportiva o un certificat federatiu. Tanmateix, per aquells que s鈥檋agen de despla莽ar a altres comunitats aut貌nomes, des de la Direcci贸 General d鈥橢sport recomanem el certificat de la federaci贸 espanyola corresponent, com us comunic脿rem en la darrera circular

Deja una respuesta

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos obligatorios est谩n marcados con *