Informaci贸n resoluci贸n 6 de noviembre referente al Deporte Federado

Os facilitamos la comunicaci贸n que nos ha hecho llegar la Conseller铆a de Deporte como aclaraciones a las restricciones del 6 de noviembre.

1.- Resoluci贸 de 6 de novembre de la consellera de Sanitat Universal i Salut P煤blica i Correcci贸 d鈥檈rrors del mateix 6 de novembre

– El punt 1.21 estableix mesures que afecten l鈥檃ctivitat f铆sica i esportiva practicada fora de l鈥櫭爉bit dels Jocs Esportius, del Campionat Auton貌mic d鈥橢sport Universitari, de l鈥檈sport federat i de l鈥檈sport professional.

Aix铆 doncs, i pel que us ateny, les noves restriccions all铆 imposades NO afecten l鈥檈sport federat ni els Jocs Esportius.

– El punt 1.22 estableix mesures relatives als esdeveniments esportius, sense cap distinci贸. En concret, impedeix la pres猫ncia de p煤blic en esdeveniments, entrenaments i competicions que es celebren tant en instal路lacions com en la via p煤blica.

Per tant, esta mesura S脥 afecta l鈥檈sport federat.

http://www.dogv.gva.es/datos/2020/11/06/pdf/2020_9360.pdf
http://www.dogv.gva.es/datos/2020/11/06/pdf/2020_9426.pdf

2. Decret 16/2020, de 5 de novembre, del President de la Generalitat

Este Decret resol una q眉esti贸 d鈥檌nter茅s: la mobilitat i el despla莽ament d鈥檈sportistes, entrenadors, jutges o 脿rbitres federats per a realitzar activitats esportives federades de competici贸 oficial. Aix铆, s鈥檌ncorpora com una excepci贸 a la restricci贸 de moviments, tant pel que fa al tancament perimetral de la Comunitat Valenciana (amb la qual cosa es permet el despla莽ament a o des d鈥檃ltres comunitats per a la competici贸 i entrenaments) com al confinament dels municipis d鈥橢lda i Petrer (els 煤nics en esta situaci贸 a hores d鈥檃ra).

A eixos efectes, el Decret estableix que esta condici贸 s鈥檃creditar脿 amb la llic猫ncia esportiva o un certificat federatiu. Tanmateix, per aquells que s鈥檋agen de despla莽ar a altres comunitats aut貌nomes, des de la Direcci贸 General d鈥橢sport recomanem el certificat de la federaci贸 espanyola corresponent, com us comunic脿rem en la darrera circular

http://www.dogv.gva.es/datos/2020/11/06/pdf/2020_9359.pdf

Deja una respuesta

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada. Los campos obligatorios est谩n marcados con *